idyllisch plekje.......
Door: Marja
Blijf op de hoogte en volg Marja
29 Juni 2012 | Frankrijk, Olivet
Toen ik vanmorgen wegfietste regende het maar was gelukkig snel over. Wel een grijze dag. Niet koud, in hemdje gefietst.
De route was gemakkelijk, dat fietst lekker, gewoon de Loire in de gaten houden. Om 3 uur was ik vlak onder Orleans. Verder fietsen heeft geen zin, de volgende camping is over 50 km.
Ik ben nu op camping d'Olivet.Ik heb een heel leuk marjaplekje voor 6 euro, dat maakt dat ik gisteren al weer vergeten ben. Aan een zijtakje van de Loire. En een kanootje naast mijn tentje.
Eindelijk weer gekookt, bijna Foie Gras. De eenden waren erg nieuwsgierig naar mijn kookkunst en hebben de pan uitgelikt........
Morgen ga ik richting Parijs. Er heen fietsen duurt 2 dagen. Het is 150 km. Naar Nederland is dan nog 600 km. Misschien fiets ik wel naar huis. Dat ligt ook een beetje aan het weer. Voorlopig ben ik gefocust op Parijs, langs de Seine fietsen en een foto van Koga onder de Eifeltoren. Ik voel mij goedl Fietsen gaat super!! Wel moet ik af en toe erg aan het thuisfront denken maar het is geen heimwee. Het is echt een fantastische trip. Vandaar nog een berichtje van Johan en Fleur gekregen. Zij zijn in Santiago aangekomen. Even voel ik spijt, spijt dat ik niet ben doorgefietst. Maar dat is al snel over als ik aan het weer en de bergen denk.
Het is goed zo!!
Bissoux
xxx
Marja
29 Juni 2012 - 18:22
Marian Hoeks:
Krijgen wij de foto wel te zien van Koga bij de Eifeltoren??
Ben je echt (een beetje) van plan om door te fietsen naar huis
Eerst maar lekker in de kano en dan spelen met de eenden!!!!!
Liefs, Marian -
29 Juni 2012 - 18:24
Sabine:
geniet ervan van al dat moois om je heen we vinden je een kanjer. -
29 Juni 2012 - 18:36
Lilian:
Wow Marja, dat klinkt allemaal helemaal leuk ;-))))
Nu is het alleen nog maar tout droit en dan ben je thuis.....
Vergeet niet je fiets op de gevoelige plaat te zetten ter herinnering als je onder de Eiffel toren staat (en ook voor mij natuuuuuuuuuuuurlijk).
Bissouxxxxxxxxxxx -
29 Juni 2012 - 19:52
Paul & Yvonne:
O,o,o Marja wat maak je toch allemaal bijzondere dingen mee. Wanneer gingen we samen ;) Ik krijg er zin in hoor, pas maar op. Fietse nog ik bewonder je hoor!! Dikke kus -
29 Juni 2012 - 20:13
Anneke Spanje:
Hey Kanjer,
Wat een leuk Marja plekje, je hebt het tralala gevoel alweer terug he ?
Helemaal naar huis fietsen ???
Ik zit op terras met Jan aan de koffie met likeur mmmm. Tis hier 38 gr erg warm hoor, gelukkig hebben we de fiets vangen we nog een beetje wind ,de berg af.
Hou je taai en rustig aan he? Tot gauw
Dikke kus xxx -
29 Juni 2012 - 23:40
Ellen Dekker:
Vanavond even teruggelezen, al je reisverslagjes. Wat een avonturen beleeft zeg! Enge mannen, luxe hotels, eenvoudige slaaphokken, mensen ontmoeten, lekker eten, lekker doen waar je zélf zin in hebt! dat is goed, nee, zelfs het belangrijkste! En dan nog ondertussen (bijna)oma worden ook! (Cor, jij ook gefeliciteerd trouwens!)
Veel plezier in Parijs, doe wat je niet laten kunt en kom veilig weer naar huis! Groetjes van ons.